Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ADDAMS FAMILY 2

Eredeti cím: The Addams Family 2
Rendező: Laura Brousseau, Kevin Pavlovic, Greg Tiernan, Conrad Vernon
Producer(ek):
Szinkronhangok: Bill Hader, Oscar Isaac, Chloë Grace Moretz, Charlize Theron, Snoop Dogg
Stúdió: Universal Pictures
Játékidő:

Bemutató: 2021. Október 1.
Bevétel:

Az Addams család újra készen áll, hogy ijesztően humoros és szokatlan kalandokba keveredjen, mindenféle gyanútlan szereplővel. A The Addams Family című 2019-es animációs film folytatása.

ADDAMS FAMILY - A GALÁD CSALÁD

2019-ben bemutatott amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amelyet Conrad Vernon és Greg Tiernan rendezett. A forgatókönyvet Matt Lieberman, Erica Rivinoja és Conrad Vernon írta. A producerei Gail Berman, Conrad Vernon, Alex Schwartz és Alison O'Brien. A film zeneszerzői Mychael Danna és Jeff Danna. A film gyártója a Metro-Goldwyn-Mayer, a Nitrogen Studios, a Bron Creative, a Cinesite és a The Jackal Group, forgalmazója a United Artists Releasing. Műfaja horrorfilm és filmvígjáték. Amerikában 2019. október 11-én, Magyarországon 2019. október 31-én mutatták be a mozikban.

Gomez és Morticia Addams New Jersey-ben, egy elhagyott kastélyban élnek. Nemcsak lakályossá tették az épületet, de utódokkal is benépesítették, így a hely a béke szigete, távol a civilizáció zajától – a szinte állandó köd pedig elfedi őket a kíváncsi tekintetek elől. A nyugalomnak azonban lőttek, amikor Margaux Needler tévés műsorvezető felfedezi a vidéket, és lakóparkot álmodik ide. Csak idő kérdése, mikor robban ki a konfliktus az Addams család és az újonnan épült kertvárosi negyed lakói között.