Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PIRULA PANDA (Turning Red)

Egy hamarosan megjelenő amerikai 3D-s animációs animációs film, amelyet a Pixar készített, és amelyet 2022. március 11-én fognak megjelentetni. A filmet Domee Shi rendezi, és ez lesz a Pixar 25. játékfilmje. Egy fiatal lány elkötelezettsége egy fiú együttes iránt, aki ellenőrizetlenül egy óriási vörös pandába piszkál.

USA 2022. Március 11. - Magyar 2022. Március 10.

THE BAD GUYS

Egy közelgő amerikai számítógépes animációs heist vígjáték, amelyet a DreamWorks Animation készített és a Universal Pictures adott ki. A filmet Aaron Blabey ausztrál szerző népszerű, azonos nevű gyerekkönyv-sorozatán alapul, Pierre Perifel rendezi nagyjátékfilm-debütálásában, Etan Cohen és Hilary Winston írják. Öt elvetemült gonosztevő – Mr Farkas, Mr Kígyó, Mr Pirája, Mr Cápa és Mr Tarantula – most életük legnagyobb rablására készülnek.

USA 2022. Április 15. - Magyar 2022. Április 14.

LIGHTYEAR

Egy hamarosan megjelenő amerikai 3D számítógépes animációs film, amelyet a Pixar készített, és amelyet 2022. június 17-én mutatnak be. A film a Toy Story franchise spin-offja, a Buzz Lightyear of Star Command ("a filmen belüli show" alatt). csillagparancsnokság. Ez lesz a Pixar 26. animációs filmje.

USA 2022. Június 17. - Magyar 2022.

MINYONOK: GRU SZÍNRE LÉP (Minions - The Rise of Gru)

2021-es amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amelyet Kyle Balda rendezett. A forgatókönyvet Brian Lynch írta. A producerei Chris Meledandri, Janet Healy és Chris Renaud. A film zeneszerzője Heitor Pereira. A film gyártója az Illumination, forgalmazója a Universal Pictures. Műfaja filmvígjáték. Az Amerikai Egyesült Államokban és Magyarországon is 2020. júliusában mutatták volna be, de a koronavírus gyors terjedése miatt a bemutatót két évvel eltolták.

USA 2022. Július 1. - Magyar 2022. Június 30.

CSIZMÁS, A KANDÚR: THE LAST WISH (Puss in Boots - The Last Wish)

Meglehetősen hosszas fejlesztést követően jövőre végre moziba kerülhet a Puss in Boots, azaz a Csizmás, a kandúr második epizódja. A Universal Pictures ugyanis bejelentette, hogy a DreamWorks Animation filmje, amely a Puss in Boots: The Last Wish címre fog hallgatni, és szinkronhangként visszatér Antonia Banderas, Amerikában 2022. szeptember 23-án kerül bemutatásra a mozikban.

USA 2022. Szeptember 23. - Magyar 2022. Szeptember 22.